utorok 3. júla 2012

Melia - No.N561

Ahojte, prajem pekný utorok.

Dnes mám pre vás sľúbený príspevok o lakoch z výhry. Ako prvý som si vybrala môj prvý lak od značky Melia.
Je krásnej tmavo modrej farby, ktorá obsahuje veľké množstvo malých trblietok. Vo fľaštičke má tyrkysové odlesky.

Je riedkej konzistencie, čiže sa trošku rozlieval po nechte. V prvej vrstve kryl veľmi slabo (dám aj fotku prvej vrstvy). Druhá už bola lepšia, no ale ja som dala tri. Občas ešte aj presvital na končekoch. Schol pomerne rýchlo. Urobila som dva návrhy ako tento lak obzvláštniť.
1 vrstva




1. možnosť ako ho obzvláštniť je dať naňho matný lak. Pri tejto príležitosti ma napadol hneď aj nápad použiť zlatý nadlak z limitky snow white od essence. Pri prvej možnosti som ho použila len na prstenník. 

2. možnosť je dať tohto zlatého krásavca na všetky nechty. Lakoval sa veľmi dobre, obsahuje veľké množstvo trblietok, ktoré sa na štetček zachytia a hneď v prvej vrstve je tip top. Trblietky sú malé i väčšie. Malých je tam oveľa viac, väčšie len skrášľujú tento lačik :)





Tak ako sa vám páčia nechtíky? Máte aj vy skúsenosti so značkou Melia? :)
Prajem pekný zbytok dňa. Vaša Baška ♥ 




9 komentárov:

  1. ja tento lak vôbec nepoznám :D priznám sa :D .... ale krásne vyzerá, na fotkach by som povedala že aj sivomodro :) a ten nadlak ho len oživil a obzvláštnil :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ani ja som ho nepoznala, prvý krát som túto značku videla u Veve na blogu :) a tento som vyhrala u nej :) ...dakujem :)

      Odstrániť
  2. gratulujem k vyhre :) aj ja som chcela ten balicek :D pretoze tie farby lakov mi boli k srdcu blizsie :) a tento je ozaj vau!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem :) ....hehe, áno sú krásne, som veľmi rada, že som vyhrala :)

      Odstrániť
  3. Farby týchto lakov sú krásne!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. trosku mi tie nechty pripominaju galaxy nails = ber to ako kompliment :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda, že slabšie kryje, Na tak tmavý odtieň sú tri vrstvy celkom dosť... Ale je pekný, taký netradičný a s tým zlatým glitrovým nadlakom je to krásne.

    OdpovedaťOdstrániť