utorok 21. augusta 2012

91 glamorous life + crack me up :-)

Ahojte, dnes mám pre vás opäť nechty. Vybrala som si lak, ktorý som si kúpila vo výpredaji a je u mňa nový. Je to lak s číslom 91 glamorous life od essence.


Je to krásna trblietavá ružová. V prvej vrstve kryl slabo v druhej už krytie bolo dokonalé. Viac vám určite o lakoch essence nemusím rozprávať, určite ich každá z vás pozná......Nalakovala som dve vrstvy a nechala poriadne vyschnúť. Naniesla som čierny praskajúci lak od miss sporty. Na koniec som dala ešte jednu vrstvu glamorous life, aby boli na vrchu trblietky. Výsledok je celkom zaujímavý, síce pre mňa sú trošku tmavé, takže zajtra (možno dnes ak sa podarí) budem znovu lakovať ;-) ...A ako sa páčia vám? :)



Ešte by som vám chcela oznámiť, že ruším giveaway, pretože sa vás málo zapojilo :/ to je mi veľmi ľúto. Ale sľubujem vám, že keď bude mať blog pol roka, čo už nieje tak ďaleko, tak urobím giveaway, ale väčšiu! Baby ktoré sa zapojili som si zapísala, takže pri ďalšej giveaway sa môžu ešte raz zapojiť, čiže budú mať väčšiu šancu, že vyhrajú. Dúfam, že sa na mňa  nehneváte. Ak ste to správne nepochopili tak, napríklad, ak jedna z vás napísala dva komentáre a nabudúce opäť dva, tak  šanca bude štvornásobná, ak napísala len jeden a nabudúce dva tak si strojnásobí šancu, dúfam, že ste pochopili.

3 komentáre:

  1. crack me up! dobre poznám :) milujem ho ale takáto kombinácia je super, asi ho aj ja zachvíľu oprášim

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tesime sa na velku giveaway, kombinacia je krasna :)

    OdpovedaťOdstrániť