pondelok 27. augusta 2012

Essence - 86 a lovely secret + 08 night in vegas

Ahojte, prepáčte, že som sa dlho neozvala. Ale o tom nie, už som tu! :D V piatok som bola s rodičmi na kupku a v sobotu sme boli na Kraľovej holi - riadna makačka :D Ale je tam krásne, nádherný výhľad :-) No a včera som oddychovala :D a bola som s kamoškami v Maxe :D
A zajtra mám narodky :D 14 rokov :D Takže určite čakajte článok ;-) No a teraz k tomu podstatnému o čom je dnešný článok. Z názbu ste sa určite dozvedeli, že dnes to budú nechtíky :-)
 Takže nechtíky:
Použila som laky od essence. Najprv som nalakovala dve vrstvy 86-ky z názvom a lovely secret. Tento lak som kupovala vo výpredajoch essence, takže prvý krát. Som veľmi rada, že ho mám, je to krásna svetlo fialková. Lakuje sa veľmi dobre ako každý essence lak, to vám už určite popisovať nemusím, určite každá z vás má aspoň jeden z lak z rady essence color and go lakov. Naňho som dala, tiež jeden s mojich nových lakov, ktorý som kúpila v Nemecku. Tento lak  som už dlho, dlho chcela, a konečne ho mám. Je to šupinkový nadlak s názvom 08 night in vegas.
 Táák a tu sú fotky :D


                         Tak ako sa vám páčia? :-) Ináč ako sa vám páči nový vzhľad blogu :-)

5 komentárov:

  1. Zdá sa mi to alebo ten topper má naozaj jemno-zlaté trblietky ? :-DD lovely secret by som priradila skôr k laku 08 Dopey zo Snow White :) ale super kombinácia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to sú také šupinky, ktoré môj foťák poriadne nezachytil :/ ...no hej, to ma nenapadlo ten lak nemám, takže :D ale dakujem :)

      Odstrániť
  2. peknéé, len tento nadlak by som dala skôr k nejakému tmavšiemu laku, aby viacej vynikol, takto ho skoro ani nevidno :) ............ a všetko najlepšie k narodkám, som nevedela že máš "iba" 14 na to aké robíš fajnové nechtíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja viem, ja som tiež chcela, nebojte ešte bude určite s čiernym, ale niak mi to nešlo aby som na narodky mala čierne nechty :D :D :D ale túto kombináciu podobnú som vydela raz na googli a páčila sa mi, na fotkách to poriadne nevidno ale v skutočnosti je to krajšie :-) ....dakujem :-) ...heh :D dakujem veľmi pekne, cením si to :-)

      Odstrániť
  3. Jeej, pekne, skoda, ze ten Night in Vegas az tak nevynikne.. :/ Ale inak krasa a novy vzhlad super :)

    OdpovedaťOdstrániť