piatok 18. januára 2013

Obľúbené pesničky

Ahojte, ospravedlňte ma prosím. Krúžkovanie známok je v plnom prúde, a stále len tie písomky, skúšanie. Posledný týždeň som ani vonku nebola len od pondelka sedela doma a učila sa. Už ma to unavuje a zistila som, že ďalší polrok sa budem snažiť od začiatku nech nemám takéto stresy na konci roka, keďže je koncoročné vysvedčenie oveľa dôležitejšie ako polročné. Ale už je to skoro za nami. :-) Ako ste na tom vy? :-)
Ináč 6.2. mi začína lyžiarsky a končí 12.2. (nie, nebudem tam spať, ale budeme dochádzať-keby niekoho napadla táto otázka) No a 12.2. je školský ples, ešte síce neviem či idem, ale asi hej. Hm, to budem zaujímavé, skončí lyžiarsky a večer tancovať, veď prečo nie? :D
No, ale o inom som chcela, nie o škole.

Pred chvíľou som si púšťala pesničky, a spomenula som si na jednu pesničku, o ktorej som počula v teleráne len nedávno od Nely Pociskovej,  a keď som si na to spomenula, lebo ma zaujala už vtedy tak som si ju pustila a úplne som si ju zamilovala. Je to ďalšia, ktorá sa stala mojou obľúbenou.
Tak teraz si ju stále púšťam. :-) A ako počúvam, zistila som, že obľúbených pesničiek mám viac, tak som sa rozhodla, že urobím článok s mojimi obľúbenými pesničkami, a tými ktoré sa mi veľmi páčia.




Je ich tu len pár, mám rada oveľa viacej pesničiek. A rozmýšľam nad tým, že urobím niečo ako menovku a články "Music" kde vám pridám viackrát do týždňa pesničku. Čo vy na to?

Ináč, je tu i nejaká vaša obľúbená pesnička? :-) A kľudne mi napíšte do komentáru vašu obľúbenú pesničku :-)

2 komentáre: