pondelok 7. januára 2013

Zajtra opäť do školy...

 Ahojte, dnes je posledný deň prázdnin a verte mi, že tento príspevok nepíšem s úsmevom na tvári, práve naopak, mám nervy, že zajtra zase nastupujeme všetci do toho starého režimu, ktorý sa mi vôbec nepáči. Prečo? no tri krát hádajte, komu by sa chcelo učiť? Radšej ísť von, čítať knihu alebo len tak leňošiť presne to ako bolo cez prázdniny. Hmmm, škoda, že to tak rýchlo ubehlo, ešte len ako keby to bolo včera keď som sa tešila na štedrý deň a na darčeky. A to tak rýchlo ubehlo.
Chytám už husiu kožu, len pri pomyslení, že zas uvidím tých mojich "milovaných" učiteľov. Niektorý sú fajn, no niektorý...no veď poznáte učiteľov. Zajtra píšeme polročnú z matiky a diktát zo sloviny. Áno, takto krásne nás privítajú po prázdninách. Fasa, že? Jedine čo je fajn, že si môžem zobrať nové veci. Ináč mám novú vetrovku a čiapku :D :D Dole vám dám aj fotky.
No ale to bolo kus od témy. Takže takto k zajtrajšku, ešte k tomu po škole opäť jazykovka. No nie je to na porazenie? Ale snáď sa budeme baviť čo sme dostali na Vianoce, najvyšší čas si zopakovať niektoré slovíčka.
Ale aj tak dnešní deň pekne strávení nad školou. No, ale čo už, život je sviňa :D Ale pravdu povediac ešte nikdy som nemala taký veľký odpor vrátenia sa po prázdninách do školy. Čím to bude? ...Hm, predpokladám (určite), že to bude tými "krásnymi" známkami, ktoré mi treba opraviť. Radšej vám tu nebudem dávať ani náznak, pretože by ste stratili dobrú mienku o mne. Hm, nevadí, budem drieť ako kôň. (Aspoň dúfam)
Takže, mám taký pocit, že tento príspevok je mierne depresívny, aspoň pre mňa :D pretože tu píšem o škole, ktorú všetci tak milujeme :D
No, takže držte mi palce :D Nech to nejak prežijem, potom sa ozvem.
A tu je moja nová bunda:



Hm, prepáčte, že sú také maličké obrázky, ale väčšie mi nešli. Zdroj. Lepšie si ju môžte pozrieť TU - v zelenom. A čiapka je taká čierna s brnbolcom.


                 ♥ Majte sa pekne - Baška :-) ♥

8 komentárov:

  1. budna je krásna :D ale učenie, dnes som hore asi do druhej a zajtra asi do jednej

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta bunda sa mi moc páči :) i keď ja by som ju brala vo fialovej verzii, heh :) a s tou školou to máme asi všetci rovnako ... no naštastie mňa zajtra nič katastrofálne nečaká, učitelia nám na prázniny nedali nič :) A na to , že chodím do septimy ( rok pred maturitou ) učitelia nemajú také veľké nároky, vedia že toho máme dosť, takže ani polročné nepíšeme :) No ak teda nepočítam našu úúúžasnú mladú angličtinárku ktorá nám fakt dáva riadne zabrať.... nielenže budeme písať polročku, ale dala nám ešte aj prečítať knihu po anglicky :D No dosť ! :D
    Ináč máš veľmi pekný blog, dávam follow :) Hádam oplatíš :)
    http://ourpinkhell.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :-) ...hm, aj fialová je pekná, ale zelená je krajšia. Aspoň na lyžiarskom budem svietiť a nikdo ma nezrazí ;D a tá druhá je moc biela, a biela sa veľmi rýchlo zašpiní, takže tak. A škola - no comment.
      To máš celkom fajn, nám zase tomu navalili, a to sme ešte len v Kvinte, a mám pocit, že koniec :D :D
      Jasné, že oplatím, a ďakujem :-)

      Odstrániť
  3. ja som taka stastna, ze uz mam skolu za sebou!! :)))
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. parádna vetrovka ;)
    a škola no bléé už nech sú nejaké prázdniny :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :-)
      Presne, nejaké 5 ročné, ale to bude najskôr v dôchodku :P No takže si ešte počkáme :D :D

      Odstrániť