nedeľa 15. apríla 2012

essence fruity-kiwi

Takže ako som už sľúbila, tak som aj splnila = fruity nechtíky. Včera večer v obývačke popri pozeraní Farmy prišlo aj na vyskúšania fruity nálepok. Ako to už býva, najprv lakujem nechtíky mamke až potom sebe :D a keď že ja som si nestihla už nalakovať tak tu máte, mamkine nechtíky ;)

Lakovanie bolo celkom jednoduché, najprv som naniesla podkladový lak na francúzsku manikúru od essence ( french glam=02 rose glam), ďalej som naniesla fruity lak, pre dokonalý vzhľad 3-4 vrstvy. Počkala som kým to poriadne vyschne a na prstenníky som nalepila kiwi nálepku. Nanášala sa veľmi jednoducho na necht som naniesla lepidlo tam kde som nálepku chcela umiestniť, dala som nálepku poriadne som ju tam pritisla aby sa neodlepovala, a naniesla som dve vrstvy essence fruity – nail art fixačného nadlaku. A dielo hotové! :) Jediné čo sa mi nepáči je to že sa vytvorili ako keby bublinky, no vlastne bublinky to nie sú ale skôr trblietky v spodných vrstvách :/ ale kedže má takú krásnu farbu, tak mu to odpúšťam :) :) :)

                            

6 komentárov:

  1. naozaj krásne odvedená práca :) vyzerá to sviežo a jednoducho....dávam tomu lajk ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem, snažila som sa :) heh, a áno dá sa povedať že naozaj jednoducho, aj keď pravdu povediac nemyslela som si že to pôjde tak ľahko, ale opak bol pravdou ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi pekne, esteze mamina ti robi nechtovu modelku, moja by sa na to nedala nahovorit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem, no áno :D moja mamka je práveže rada, lebo ma konečne upravené nechty, keďže jej 2-krát až 3-krát do týždňa lakujem nechty ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pekne, mamina je odvazna! :) ake svieze, jarne, mile nechtiky! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, no mamina je skôr rada, že má konečne stále upravené nechty :D keďže neviem prečo, ale oveľa radšej lakujem jej nechty ako sebe, možno to bude tým že neznášam proces čakania a sušenia :D :D :D

      Odstrániť