streda 25. apríla 2012

Ktorý lak?

Ahojte, dneska idem na vás s malou prosbou. Mám nervy z toho že som si dlho nekúpila nový lak! :D hehe, som kuštik závislá na lakoch.....ja viem! :D No čo už, tam dávam tu niake obrázky a sú očíslované, do komentára mi napíšte číslo laku, ktoré bude pri danej fotke z lakom :) Chápete, že? :D Ak napríklad niaky doma máte a ste s ním spokojné alebo naopak nespokojné, tak mi prosím vás napíšte a aj prečo :) Prípadne ak poznáte niaky super lak, ktorý nadovšetko zbožňujete tak prosím odporučte mi ;) Ale upozorňujem, maximálne 2 € (viac nemám :D )

1. Glamorous life- je to krásny trblietavý ružový, ach :D

2.Space queen - nad ním už som strašne veľakrát v obchode rozmýšľala či mám brať alebo nie, no ako vidíte ešte som nedorozmýšľala :D Ale ja ho chcem skôr používať ako efektový nadlak nie ako samotný lak, pretože veľa krát vidím na blogoch tento lak ako nadlak, a vyzerá skutočne božsky :D




3. Time for romance- priznám sa nad ním som tiež veľa rozmýšľala, ale tak neviem no, chcem počuť váš názor, a skúsenosti :)




4. Gabrilla Salvete- jeden deň mi moja kamarátka hovorila, že si kúpila nový lak od Gabrilla Salvete, že v 101 drogérii majú teraz na ne akciu na 1.99€, tak som sa bolo pozrieť do našej 101 drogérie a som sa kochala tými peknými lakmi, a zrazu mi padol do oka tento, krásny trblietavý svetlo ružový, no nádhera, myslela som síce že naozaj bude sýtejší, ale ako som prišla domov a som si ho našla na nete tak som zistila že bude sa dať použiť jedine ako nadlak, pravdupovediac som trochu sklamaná, lebo ako vidíte na obrázku tak ten lak vyzerá naozaj super ;) Tak ak máte sním skúsenosti, tak dajte vedieť :) že či viac vrstiev pomôže aby bol taký ako vo flaštičke :) Ak poznáte niaky super lak od Gabrilla Salvate, tak napíšte do komentára :)



5. gel-look - tento lak nieje farebný, ale aj tak mám záujem! :D Počula som, že je fajn, ale ja chcem naozaj vedieť aký je, aby to neboli zbytočné vyhodené peniažky, že či naozaj urobí ten gelový vzhľad alebo je to ako obyčajný nadlak, tak prosím o hocijaké informácie, k tomuto laku :) 

No, samozrejme laky ktoré sa mi páčia je podstatne viacej :D Ale niak si nespomínam, alebo stoja viac než tie 2 € :D No a ešte nakoniec jednu takú prosbu potrebujem biely a čierny lak, vážne ak poznáte niake dobré a lacné a dostupné všade bude rada, keďže biela je základ, a ja ten základ nemám :/ a žiť bez bieleho laku, to je katastrofa verte mi :D Chcela som si kúpiť od essence čierny aj biely, ale čierny u nás nemajú, a biely no ten biely z noviniek sa mi nezdá ako biely, má tam také svetlé trblietky čiže nieje obyčajne čisto biely, a potom som chcela kúpiť aj od miss sporty ale zistila som že nemajú ani biely ani čierny :( takže asi tak :) ....................No a úplne nakoniec sa chcem zmieniť o jednom super blogu, ktorý môžete vidieť TU, je to fajn blog, každému odporúčam :) Som tam síce ešte nová, ale vážne neľutujem a sľubujem že ani vy nebudete :)

Hehe no už som sa trošku rozpísala, ale vážne sa mi nechce ísť učiť na zajtrajšiu písomku z biológie :( Ach, dokázala by som tu písať a písať, hodiny a hodiny, len aby som sa nemusela ísť učiť! :D Ale keďže 5 nechcem, lebo to by bolo zlé, takže prajem pekný zbytok dňa, majte sa všetci zajtra pekne, a držte mi palce! :D a nebojte sa ak pri písomke nebudem nič vedieť, ja si na vás spomeniem ;D :D ale samozrejme v tom dobrom ;) A možno dostanem aj niaky nový nápad :D





9 komentárov:

  1. Space queen a Time for romance mám (kúpila som ich len nedávno)... No a Space queen je taký jemný, dala som si jednu vrstvu ako nadlak... no a asi som si mala dať aspoň dve :D Ale v podstate neľutujem, že ho mám, pôsobí tak elegantne. A Time for romance som si proste musela kúpiť, osobne sa mi páči asi trošku viac ako Space queen... lenže jeden používam ako lak a druhý len ako nadlak (ale dá sa použiť aj ako lak, ale mám radšej pestrejšie farby), takže asi nie je úplne vhodné porovnávať ich... :D Zhrniem to, skôr by som si kúpila asi Time for romance, ale možno je to len môj názor.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. cosmetica fanatica neon :) pod neho sa hodí ten biely lak tak od essence- 96 sparkling water lily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no nenové som si chcela kupiť ale u nás ich nemajú, áá písala somaj že od essence biely nechcem lebo je jemne trblietavý....

      Odstrániť
  3. space queen mám a používam ho ako nadlak a je veľmi pekný
    gel look top coat mám tiež,nie je zlý ale mne osobne robí bublinky,neviem ako iným

    OdpovedaťOdstrániť
  4. z týchto všetkých mám iba ten druhý - space queen a je úžasny, veľmi sa mi páči, ale iba ako nadlak ho používam, čisto na nechtach som ho ešte nemala :)
    ak chceš pozrieť, začínam blogovať http://nailsbytonkiss.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť