pondelok 16. apríla 2012

Moja zbierka essence lakov

Ahojte, dnes vám ukážem mojich miláčikov= essence laky :) Všetky tieto laky sú proste špica, ani nedokážem povedať ktorý je naj. lebo všetky sa mi neskutočne páčia :) Ako môžete vidieť najviac je color and go laky :)  ale veď sami posúďte za takú dobrú cenu čo je 1.49 € by bol hriech nekúpiť si ich ;)


Na obrázku ich je 26 ale chýbajú tam ešte tri :) jeden sa tam nezmestil a ďalšie dva, no, keďže to bolo fotené predvčerom, tak samozrejme včera i dnes som si nijaký ten musela kúpiť :D :D ale viac už v samotných príspevkov :) pokúsim sa o každom urobiť urobiť príspevok, aby ste sami mohli posúdiť, ktorý je pre vás ten pravý, a že naozaj sú také super :) Farebná škála je dokonalá, každá farba je niečim jedinečná a preto ich tak zbožňujem :)
                                                     A čo hovoríte na essence lačiky vy?

           Prepáčte za nedobrú kvalitu fotky, dúfam že tam niečo uvidíte  :D 

6 komentárov:

  1. wow! tomu sa hovorí poriadna zbierka :)...od essence som už nejaké tie laky mala a naozaj musím len pochváliť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hehe, to je ešte máála zbierka, bude väčšia ;) ale ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. solidny zaklad Baši! :) ja na essence nemozem jedno krive slovo povedat.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Babs ďakujem :) aaa no možno sa rozhodnem vám niekedy predstaviť moju kompletnú zbierku lakov, ale to nech si ešte počká, keď ich bude toľko aby sa naozaj oplatilo ich ukázať, nech sa nehambím!:D :) ;)

      Odstrániť
  4. Jéééj, celá Fruity! Mne sa ju nepodarilo kompletnú ukoristiť :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to je škoda :/ je naozaj super s lakov mám síce iba 4 a nie 5 lebo sa mi zdalo že sa dva laky strašne na seba podobajú, a nálepky mám dvoje :D no čo už, veď treba do zásoby na leto :)

      Odstrániť