piatok 13. júla 2012

Color Club

Ahojte, prajem pekný piatok.
Zajtra je víkend, a na mojej posteli mamka už porozkladala oblečenie, ktoré si beriem do tábora, a čo treba ešte vyprať. Pre uistenie do tábora idem v utorok - 17.7. a prídem 27.7. takže 10 dní žiaden príspevok :/ ale nebojte budem na vás myslieť a keď nebudem vedieť večer zaspať tak budem premýšľať čo vám pripravím ;) Ináč, zajtra budú tri mesiace od založenia tohto blogu ;)
Ale o tom až zajtra :) Dnes mám pre vás sľúbený môj jediný lak od značky Color Club.



Tento lak sa dostal ku mne výhrou v giveaway u Veve. Som rada, že mám tú šancu vyskúšať aj túto značku, takže ako je značka Melia.
Je to fialový lak so shimmerom. Štetček je užší ako som zvyknutá u iných lakov, čiže nenalakujete necht jedným prípadne dvoma ťahmi. Konzistencia je akurát. Lak ma 15ml, čo je fajn :) Schnutie si nepamätám, prepáčte, ale mám taký pocit, že bolo v poriadku, čiže celkom rýchle. Takže tá vydrž noooo...môžte ju vidieť na fotkách. Nechty som lakovala v stredu večer, v štvrtok som nechty zabudla odfotiť, takže môžte vidieť ako vyzerali pred odlakovavaním, čiže dnes.

 


Máte aj vy skúsenosti s lakmi od Color Club? Obsahuje vaša zbierka aspoň jeden lak od tejto značky? A ako ste s ním spokojné? :) Vaša Baška ♥

PS: Dúfam, že Zuzka je už spokojná :)
PS2: Zajtra (prípadne pozajtra)  sa tešte na nechtíky! Dnes som ich robila a veľmi sa mi páčia a podľa mňa sa mi podarili, podľa môjho názoru ich môžem zaradiť medzi tie vydarené ;) A keď nie sú, tak zajtra ich môžte skritizovať ;D

5 komentárov:

  1. pekný lak :)........ á nadlak si asi nedávala čo? by sa ti možno tak nezošúpali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, nedávala, chcela som ho priamo odskúšať ako vydrží bez podlaku a nadlaku :) v poslednomčase vôbec nedávam podlak ani nadlak :)

      Odstrániť
  2. pekná farba laku :) ja osobne bu som si taký lak nekúpila pretože viac som na svetlé farby ale to nevadí

    OdpovedaťOdstrániť