streda 11. júla 2012

Essence - 75 gleam in blue + 03 hello holo

                                  Ahojte, prajem peknú... stredu? Je streda, že? :D



Dnes vám ukážem prvý lak z noviniek. A je to 75 gleam in blue. Je to krásna svetlo modrá farba so shimmerom. Lakoval sa veľmi dobre ako každý iný essence lak - konzistencia akurát, štetček fajn, schnutie rýchle. Tento lak trošku pruhuje, vidno také jemné prúžky, ale mne to vôbec nevadí, mne to pri tomto laku pasuje, veľmi mi to pripomína more ♥. Keď ide o výdrž tak to neviem, pretože sa mi končeky nechtov už trošku zlúpali, ale neviem či to je moja chyba alebo laku, lebo asi tak po štyroch hodinách po lakovaní som sa bola kúpať (PS: myslím vaňu, nie kúpalisko), tak ja neviem, ale myslím si, že štyri hodiny je dosť dlhá doba, takže dnes pôjde dole.
Na obzvláštnenie som na prstenníky a palce dala tiež nový lak - essence topper 03 hello holo. Je to nádherný lak, ktorý , podľa mňa, má strieborné trblietky, ktoré majú krásne farebné odlesky, čiže pripadá vám to, ako farebné trblietky, ale keď sa pozriete bližšie, alebo v tieni, vám už pripadajú viac ako strieborné trblietky. Ale to je môj názor, ak si myslíte, že to tak nie je tak kľudne napíšte do komentáru, ja sa rada poučím ;)







                                         Tak ako sa vám páčia? :) Vaša Baška ♥

7 komentárov:

  1. Jeeej, velmi pekna farba laku :) Hello holo su holograficke trblietky. Cize v tieni strieborne a na slnku hraju vsetkymi farbami. Aspon podla mna zase.. Ale krasna kombinacia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem...no takže aspoň trošku som sa s tými striebornými a farebnými trafila :D

      Odstrániť
  2. krásna aj tá modrá aj ten nadlak :)...... záávidim tvoju návštevu druhého stojana :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow ten lak je úžasny!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne :) ten topper je super

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten modrý lak je super :) na horúúce dni sa mi zdá že aj ochladí a ten topper super kombinácia ;)

    OdpovedaťOdstrániť