nedeľa 15. júla 2012

Pásiky ♥

Ahojte, prajem peknú nedeľu.

Včera ste mohli vidieť (prečítať), že včera oslavoval môj blog 3 mesiace, a preto som pripravila pre vás giveaway. Na zapojenie máte ešte 13 dní, tak šup-šup. :)

Dnes mám pre vás pripravený lakovací príspevok. Presnejšie sú to pásikavé nechtíky. :) Tak! pustime sa do toho! :)
Použila som: 39 lime up!, 95 wanna be your sunshine, 93 c´est la vie!, multidimension 74 fall for me, 08 ultimate pink, 59 black is black

POSTUP:
Každý necht si nalakujete inou farbou. Necháte si poriadne vyschnúť. Pomocou zdobiacej pásky si nalepíte 3 pásiky rovno. Pásik si dajte trošku dlhší aby ste si ho potom ľahko dali dole. Na necht dáte čierny lak. Nechty robte po jednom!, pretože čierny lak musí byť mokrý. Nezabúdajte, že čierny lak musí byť dobre pigmentovaný. Keď si dáte čierny lak tak pásku jednoducho dáte preč. Ako si ich budete dávať dole, je už len na vás. Ja som najprv chcela prstami dávať dole, ale potom kým som odlepila pásku z mojich prstov, tak som ich mala zašpinené. Nakoniec som skonštatovala, že najlepšie to bude dávať dole pinzetou. A aj tak som urobila, išlo to oveľa ľahšie, a je to aj lepšie, pretože pri dávaní pásikov na ľavej ruke, by to ešte išlo, lebo pravú ruku by ste mali nenalakovanú čiernym lakom, ale pri pravej ruke by ste si mohli obtrieť lak z ľavej ruky, takže voľte radšej pinzetu. :) Na koniec necháte zaschnúť. HOTOVO!







Tak ako sa vám páčia? :) Mne veľmi :) Len je škoda, že sa mi trošku z vrchu prostredníky olúpali :/ ale dnes ešte vydržím, a zajtra robím nechty do tábora :)
PS: Do tábora idem v utorok 17.7. a prídem 27.7. takže pripravte sa na to, že príspevky nebudú :/

Vaša Baška ♥

14 komentárov:

  1. jeej :) pekné su veľmi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekné,určite to niekedy skúsim,konečne mám aj čierny lak na nechty :) uži si tábor

    OdpovedaťOdstrániť
  3. riadne pekné nechty :) tie pásiky aj ja isto niekedy skúsim

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne :) ja mať takéto nechty (a nervy na to ich robiť) tak si ich do smrti neodlakujem :) klobúk dolu, uži si tábor a krása! krása! krása!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) super sa to číta :) ...no boli to trošku nervíky nalepiť tie pásiky rovno :D ale zvládla som to ;)

      Odstrániť