nedeľa 29. júla 2012

Som späť! :) = TÁBOR HAVRANOVO 2012

Ahojte, prajem peknú nedeľu. Tak! Som späť, prišla som síce v piatok ale v piatok som bola neskutočne unavená a včera sa mi písať nechcelo, snáď sa hnevať nebudete ;).

Ešte pred tým ako začnem písať o tábore, tak len chcem povedať, že predlžujem giveaway do 18.8. keďže je málo zapojených. Chcem ešte dodať, že okrem toho laku, budete môcť získať ešte niečo, to vám ukážem už čoskoro ;)

              TÁBOR
   HAVRANOVO 2012
Odchádzala som 17.7. v utorok. Pri Bille čakal na nás autobus, naložili sme si veci sadli, a išli sme do Havranova, cesta trvá tak približne 2 a pol hodiny. Už v autobuse som sa zoznámila s dvoma babami Jankou a Sabínou, dohodli sme sa, že budeme spolu na izbe. Keď sme tam prišli, tak nás rozdelili do izieb. Chalanov dali do alpíniek a baby boli v budove. Na izbe som bola okrem Janky a Sabíny aj s Radkou a Saškou. Všetky 4 baby sú naozaj skvelé. Ale počas pobytu som sa asi najviac s kamarátila s Jankou. :), ktorá je tiež z PP :)

Hneď prvý deň, nám dali inštrukcie, napísali rozvrh, tresty a taktiež aj pravidlá. Tie pravidlá neboli obyčajné, ale iné. Išlo o to, že každý večer sa hodila šípka (ak sa na to nezabudlo) a to pravidlo, ktoré padlo sa muselo plniť na druhý deň. Týchto pravidiel bolo 20, to prečo je ich 20 nemusím snád vysvetľovať. ( pre tých, ktorý nevedia, tak tam ako sa hádžu šípky, určite každý vie ako to vyzerá, tak je tam 20 čísel tak preto - pochopili? :D )

Deň začínal budíčkom, na budíček nám púšťali pesničku -žijeme len raz- :) určite ju všetky poznáte ;) Potom rozcvička, raňajky....na raňajky, obed a večeru sme sa striedali, jeden deň začínali baby a druhý chalani. Po raňajkách bol program, potom obed, po obede sme mali odpočinok od 13,00 do 15,00 kedy sme museli byť na izbách, potom do 16,00 sme mali voľný pohyb. A potom opäť program..večeru, program, večierka :)

Na každý deň boli pre nás pripravené všelijaké súťaže. Súťažili sme v týmoch, do ktorých nás rozdelili na začiatku tábora. Náš tým sa volal: GRANKÁČI :) Okrem nás bolo ešte ďalších 5 týmov : Námorníci, Rodinka Úžasných, Kamzíci, Kemperi a Táboráci. :)

Posledný deň vyhlásili umiestnenie týmov. Prvý boli Námorníci, druhý Rodinka Úžasných a tretí boli GRANKÁČI! :) Šiesty boli kemperi, a teraz neviem, že ako boli umiestnení kamzíci a táboraci, že ktorý tým bol štvrtý a piaty.

A teraz fotečky :)








                                                                     Ja s Radkou
                                                                              Saška
                                                          Ja s  Jankou






A takéto peniažky sme zbierali, a posledný deň sa za ne dražili vedúci, a oni nám mohli splniť naše priania :)





S pozdravom Vaša Baška :)










4 komentáre: