pondelok 2. júla 2012

Výhra u Veve + odlakovač v pere

Ahojte, prajem pekný pondelok.

Mne sa tak oficiálne začali prázdniny. A naozaj sa mi pekne začali.

25. júna som vyhrala giveaway u Veve. Viem, že som to nehovorila, ale chcela som vám to povedať, až keď to budem mať doma.
A dnes mi to prišlo! Do chvíle som to mala rozbalené a kochala som sa a zároveň mega tešila ;)

Tak tu to máme :)
Golden Rose - No.65
Melia - No.N561
Color Club - Wild At Heart
farebné perličky




K týmto krásnym lakom a farebným perličkám mi Veve ešte pribalila:

                                                   Ešte raz chcem poďakovať Veve :)

Sľúbila som, že dnes bude 2v1. Ukážem vám ešte moju novú vec. A to je odlakovač v pere od essence.

Stojí 2.89€. Veľmi pekne vonia, a vôbec nezapácha za odlakovačom. Má takú ako keby žuvačkovú vôňu. Má ďalšie tri náhradné špičky, čo je veľmi dobré. Používa sa hlavne na to, keď ste si nalakovali nie len necht, pomocou tejto vecičky si okolie nechtu krásne očistíte :) Už som ho skúšala a naozaj funguje. Nedávno som sa od jednej baby dozvedela, že ak je suchý stačí naň dať trochu odlakovaču a je ako nový, to som neskúšala, zatiaľ môj funguje bez problémov, ale určite to skúsim, keď to bude potrebné. Som rada, že som si ho kúpila, vážne, dlho som nad ním rozmýšľala, pretože som počula aj to, že nie je dobrý, ale aj to, že je. Možno ma trošku odpudzovala aj tá cena, za vysvečko som dostala peniaze tak som si ho kúpila, a som rada :) ...Odporúčam ho :)



Máte aj vy odlakovač v pere? A ako ste spokojné? .....Ináč zajtra môžte očakávať nechtový príspevok, vyskúšam jeden z tých troch nových. Aký by ste chceli vidieť prvý? :)                   

                                                            Vaša Baška ♥

3 komentáre:

  1. Som moc rada, že som ta potesila. Tie perlicky som si kupila aj ja a coskoro sa chystam na kaviar-manikuru, som zvedava ako to bude vyzerat.
    Ozaj, a ked vyskusas, tak napis ako si spokojna s lakmi, hlavne s tym modrym Melia - ja túto znacku prave objavujem a na nete je strasne malo recenzii na laky od nich, tak potesi kazdy ohlas :-)
    No a este k tomu odlakovacu: Mam ho a uplne som s nim spokojna lebo fakt krasne čerešňovo vonia, aj kolegynu som donutila, nech si ho kupi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veve, veľmi sa teším na tvoju kaviár manikúru, zase budem mať čo obdivovať celý deň :) potom daj celý postup ako si to urobila, pre tých nešikovnejších ako ja napríklad :D ......okey, jasné :) jooj, krásne súú :) ....okey, takže prvý bude Melia, na tvoju žiadosť ;) .....aj ja som s ním spokojná, som rada, že som sa prinútila ho kúpiť :)

      Odstrániť