streda 13. februára 2013

Rozhovor s Veve :-)

Ahojte. Prajem peknú stredu. Dnes som si pre vás pripravila moje prvé interview a to s bloggerkou Veve. Určite ju poznáte, a ak nie, tak teraz ju už poznať budete. Tak pusťme sa do toho.

1.Povieš nám niečo o tebe? Moje krstné meno je Veronika, ale na blogu používam prezývku Veve. Pochádzam z Rajca, bývam v Žiline a mám jedného muža a polovicu jazvečíka :-) Okrem lakovania nechtov rada čítam, sem tam zájdem do divadla a pozerám všetky možné seriály. Nemám rada sci-fi, žltú farbu a paradajkovú polievku :-)




2. Ako dlho máš blog?
Blog Nails Maniac mám od júna 2010, prvý príspevok som uverejnila 20.6.2010

(prvý príspevok si môžete pozrieť TU)



3. Čo ťa viedlo k založeniu blogu?
Lakovať a zdobiť nechty som si začala dávno predtým ako som si založila blog. No vždy mi bolo ľúto moje výtvory odlakovať a tak som ich začala fotiť a postupne aj uverejňovať na stránke coolnailsart.com a tiež na mojom súkromnom Facebooku. Po čase som na internete narazila na prvý lakový blog a myšlienka naň mi nedala pokoj kým som si nezaložila vlastný.



4. Máš krásne nechty, ako dlho si si „pestovala“ aby boli takéto krásne?
Ja som mala vždy relatívne pekné a pevné nechty, takže som si ich nemusela nijako špeciálne pestovať. Navyše aj môj prirodzený tvar nechtov je celkom pozerateľný :-) Samozrejme od založenia blogu a faktu, že by mali na fotke vyzerať čo možno najlepšie, som sa začala viac starať o nechtovú kožičku.



5. Si veľmi šikovná v lakovaní nechtov, a všelijakých nail artom, ako dlho ti trvalo, kým si dokázala, takéto nádherné „čáry –máry“ s tvojimi nechtami?
Tak toto neviem časovo určiť... Od malička som rada kreslila a chodila som do ĽŠU. Ceruzku, pero alebo štetec som vedela používať aj predtým ako som skúsila prvý nail art. Jasné, že moje prvotiny neboli ani zďaleka dokonalé, ale postupne som sa zlepšovala. A ak vás nejaká činnosť naozaj baví, nerátate čas, ktorý pri nej strávite.
  















6. Máš problémy s lakovaním s ľavou rukou?
Áno, to mám a pri prvých pokusoch som sa dosť natrápila. Teraz už síce vyzerajú obe moje ruky podobne, ale najmä na zložitejších vzoroch nájdem stále dosť nepresností.
Koľko vlastníš lakov?
Neviem to presne, už dlhšie som ich nepočítala, ale odhadujem tak do 380 kúskov.






(Vevin nail polish tag - video)














8. Kedy si si začala lakovať nechty, a začala si si nakupovať laky?
Nechty si lakujem s väčšími, či menšími prestávkami asi od siedmej triedy ZŠ. V tom čase som však nemala viac ako desať lakov. Moja zbierka sa začala výrazne zväčšovať ta štyri-päť rokov dozadu.

9. Aké sú tvoje obľúbené farby všeobecne, obľúbená farba na nechtoch?
V podstate mám rada všetky farby okrem žltej, najviac fialovú, bielu, modrú a ružovú. No tú na nechtoch nosím nerada, nudí ma. Odtiene lakov veľmi striedam a lakujem vlastne všetky farby, ale najmenej na mne uvidíte asi čiernu a sivú.

10. Akej farby máš najviac lakov na nechty?
Určite vyhráva fialová.


11. Máš radšej obyčajne nalakované nechty, alebo skôr nejaký ten nail-art?
To hlavne závisí hlavne od nálady. Pokiaľ mám zaujímavý a niečím originálny lak, stane sa, že ma častokrát baví viac ako zložitý nail art.

12. Kebyže máš šancu vytvoriť si svoju kolekciu lakov na nechty, ako by vyzerala?
Určite by zahŕňala všetky moje obľúbené farby ako fialovú, tmavú indigovomodrú, svetlú tyrkysovú, malinovočervenú a tiež nejakú peknú nude. Bez hanby by som sa pokúsila namiešať dvojníka môjho najobľúbenejšieho laku Opi - The Show Must Go On!. A určite by som moja kolekcia obsahovala aj efektový priehľadný nadlak s čiernymi glitríkmi. Taký momentálne hľadám :-)

13. Aká je tvoja obľúbená značky lakov na nechty?
Je ich veľa a každú značku mám rada vďaka niečomu inému. Napríklad Essie a China Glaze majú pre mňa dokonalé štetčeky, Sally Hansen nekonečnú výdrž a Opi absolútne neodolateľné jarné kolekcie.

14. Čo neznášaš pri lakovaní nechtov? – ja napríklad dlhé schnutie.
Ja najviac neznášam situáciu, keď nedám pozor a lak sa mi rozleje až ku kožičke. Ak je veľmi pigmentovaný, nedá sa to očistiť a taká manikúra sa potom na blog ani nedostane.

15. A posledná otázka, čo by si chcela odkázať babám, ktoré si lakujú nechty. Prípadne, že im to nejde, a chcú sa zlepšiť? Trénovať, trénovať a trénovať?
Určite aj to, ak skúšajú rôzne zdobenia a techniky, tréning je dôležitý :-) Ale nie všetkých tieto aktivity bavia, takže by som mala skôr všeobecnejší odkaz, aby sa nebáli farieb. Ja mám vždy lepší deň, keď stretnem niekoho so zelenými nechtíkmi :-)

         


        Ďakujem veľmi pekne Veve za rozhovor. :-)

Ak vás rozhovor s Veve zaujal, a taktiež aj jej nechty, tak neváhajte a choďte na jej blog. Nájdete tam oveľa viacej fotografií, rôznych lakov, nail artov, z ktorých vám padne sánka, videá, ....

                                                               (všetky fotografie sú z blogu Veve )


Dúfam, že sa vám rozhovor páčil, onedlho tu pribudne ďalší rozhovor a to s Arvonkou.  :-)


4 komentáre:

  1. Veve bola prvá maniačka, ktorú som začala sledovať a na jej základe som začala blogovať aj ja! takže jej ďakujem za všetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aké ste zlaté, baby :-)
    A Marti, to som ani netušila! Som dojatá ;-)

    OdpovedaťOdstrániť