piatok 1. februára 2013

Február

Ahojte, po dlhom, dlhočiznom čase sa opäť ozývam. Prepáčte, ale nemám čas. Uzatvárali sa známky, potom som bola chorá, a teraz od pondelka som v škole. Áno, za tie štyri dni, ktoré som bola v škole, sme písali tri veľké písomky. No a v pondelok písomka z matiky, z učiva, ktorému vôbec ale že vôbec nechápem. Nevadí. :D Od stredy mi začína lyžiarsky, ktorý bude veľmi zaujímavý, keďže sa oteplilo, slniečko hreje a snežik sa topí. Vonku sú mega mláky, hlboké jak neviem čo, topánky premokajú. Takže tak. Hm, a keď primrzne tak sa budeme po ľade lyžovať. Jupí jou. :D :D No a 12-teho, kedy končí lyžiarak, bude aj školský ples, na ktorý idem 100% lebo mám už lístok.
Včera sme dostali vysvedčenie, dostali sme zdrba od triednej - prežili sme. Všetci sme sľúbili, že sa polepšíme. Hm, no uvidíme. Hlavne, že ten kto na pol roka neprospel, hovorí, že sa bude učiť, a zlepší sa. Jasné poznáme tie silné rečičky niektorých spolužiakov...

No čo ešte dodať.
Tento príspevok je taký pomerne od veci. Som na všetko lenivá.
Chcem napísať ten knižný post, ešte neviem kedy, raz určite. A aby nebol tento príspevok taký "suchý" tak sem vám dám pár fotiek mojej andulky, Albiho :-) A ešte mojej novej tašky do školy.






                                                       Hihi, tu vyzerá ako kuriatko :D

A tu je tá taška. V


Tak to je všetko, dúfam, že vám takýto príspevok nevadí :-) Prajem pekný piatok, a pohodovú prázdninu. :D

5 komentárov: