piatok 18. mája 2012

Piatóóók :D

Čaftéé, a máme tu konečne náš obľúbený piatok! Slniečko svieti a konečne je teplejšie :D vlastne v PP 14°C :D :D no, ale už je to na dobrej ceste :D Ale mne sa zdá, že je teplo, ale tak čo už, v Poprade je vždy chladnejšie, už som si zvykla :D  Predo mnou je trošku zložitejší víkend, už len tým, že v pondelok mám odovzdať čitateľský denník a ešte ani knihu nemám prečítanú :D som to ale leňoch :D Taktiež dve písomky :D no krááása, že? :D a + ešte učenie na tú konfirmáciu :) 25.5. (piatok) mám skúšku, ale nemyslím nácvik, ale naostro skúšku kde nás bude skúšať otázky, takže cez víkend naučiť-cez týždeň opakovať a v nedeľu to už bude taký iba "obrad" v kostole a potom hostina  :) Ale aj tak sa teším :) = Dobošová torta, biele šaty, rodina, koláče, veľa papania, a darčeky :D ......Na konfirmáciu si chcem si urobiť francúzsku manikúru, ale moje nechty sa ako naschvál polámali teraz! pochybujem že mi do nedele dorastú :/ Musím niečo vymyslieť, asi skúsim toto :

Možno to pomôže :) a keď nie, tak smola. :D




Dnes mi do zbierky pribudol nový lak :) V 101 drogérii keď sme boli, tak ja som išla kukať laky, a našli sme tam s mamkou jeden lak, ktorý sa páčil obidvom, tak ho mamka zobrala :) A chcete vedieť aký?
Tento! 
fotka je od Sonidla. Gabriella salvete 153 je myslím úplne naľavo. Ospravedlňujem sa chcela som ho na nechtoch, ale nenašla som nič na nete :/ Ale nebojte sa čoskoro tu budú moje fotky a moje nechty a ešte viac toho! A keď vravím čoskoro tak čoskoro----- viac 27.5. :)

PS: PRIPOMÍNAM GIVEAWAY TU!! Môžte vyhrať veci z limitky rebels! Baby zo Slovenska toto tu nebude, tak skúste svoje šťastie! ;) ;)

Ďakujem všetkým, ktorý sú tu, a podporujú ma, už len v tom, že si občas niaky ten článok prečítajú, a čítajú až do konca (dúfam, že sa niekto taký nájde :D ) Ďakujem hlavne NATKE a ZUZKE :) Oni ma už úplného začiatku podporujú. :) ....Každý člen ma naozaj veľmi teší, možno to nechápete, ale je to vážne veľká radosť, dúfam že počet čitateľov môjho blogu sa bude len a len zvyšovať ;) ....Sledovať ma taktiež môžte aj na facebooku

Prajem pekný víkend! :) 

9 komentárov:

  1. No kiežby takéto počasie bolo aj budúci týždeň v nedeľu(ale mohlo by byť kus teplejšie),keď už máme tú konfirmáciu :)...a dúfam,že ti tie nechtíky narastú a spravíš si tu francúzsku manikúru :)...ináč kúpila si si pekný lak a strašne sa teším na fotky tvojich nechtov :)...nech už je toho 27.5 ! P.S. dík že si ma uviedla v príspevku,dúfam,že ťa nesklamem :P :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Natka ♥ ty ma nikdy nesklameš :* ♥ a áno to počasie nech je lepšie aspoň 20°C :) Teším sa na tú našu konfirmáciu ♥ ...no dúfam aj ja, ale aj keď prežijem to ;) pri najhoršom si dám krikľavo ružový :D (hehe, farár teda bude nadšený :D ...nemáš zač :) ty tam jednoducho patríš, tebe urobím raz samostatný príspevok ♥ :* venovaný len tebe ♥ ♥ ♥

      Odstrániť
    2. hej no krikľavo ružový to istí :D :D...a teším sa na ten príspevok <3 ;*

      Odstrániť
    3. no jasné :D ....aj ja :D ale to urobím keď bude teplo, že pôjdeme vonku a budú potom aj fotečky :* ♥

      Odstrániť
    4. máš jasné :) :*

      Odstrániť
  2. Juuuj, Basi, snad som tou Zuzkou myslena ja :D Ak hej, tak dakujem. Dufam, ze ti tie nechty narastu, na konfirmaciu drzim palce a na ukazku laku od GS sa tesim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. samozrejme, že si to ty! :) no kto iný? ;) ....dúfam aj ja :D ale ved ked nie nebude predsa koniec sveta ;) ..dakujem :) ..a k tomu laku, skúšala som ho na jednom prste, a vravím vám máte sa na čo tešiť ;) a nezabudni te, GS laky teraz v akcii za 1.99€

      Odstrániť
  3. teraz majú tieto laky v 101 drogérii akciu nie? za 1,90 či ako :) rozmýšlam ze aj ja zájdem pre nejaký kúsok :)

    OdpovedaťOdstrániť