nedeľa 20. mája 2012

Sezam otvor sa! (časť 2)

Ahojté :) prajem peknú slnečnú nedeľu :) Dnes vám ukážem ďalšiu časť môjho nechtového šuflíčka :D Vo včerajšom príspevku ste mohli vidieť taštičku, a dnes vám ukážem štetce a ozdobné koliečka (alebo ako sa to volá :D ) Tááák nebudem sa rozpisovať, aby to aspoň niekdo čítal :D

OZDOBNÉ KOLIEČKA: 1. menšie: okrúhle
                                           2. väčšie: srdiečka


ŠTETCE
 Prepáčte za kvalitu fotky sú robené mobilom :/ ale nebojte, onedlho nebude ( viac sa dozviete neskôr-27.5.) :) ....Dúfam, že vám dnešný príspevok páčil :) na ďalšie príspevky z šuflíka sa môžete tešiť v utorok, štvrtok, a v nedeľu alebo pondelok  :)....ak sa podarí, tak dnes si urobím ešte nechty, a ešte dnes alebo až zajtra vám to tu dám :) ...a samozrejme nebojte, mám už nápady aj na ďalšie príspevky na pondelok stredu a piatok ;) ale nebudem nič prezrádzať ;) ;) ...tak sa majte a užite si ešte zbytok slnečného víkendu :)

6 komentárov:

  1. fííha,ty ale máš tých štetcov ! :O....normálne že každý na niečo iné :) a tak sa teším na tie tvoje nechtíky,verím že sa inšpirujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) noo, 15 :D ...... ďakujem :) dúfam aj ja ;)

      Odstrániť
  2. No teda, to tolko druhov stetcov aj existuje? Boze, sak ja nemam ani jeden!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wau :D ja som si tiež chcela kúpiť štetec, ale že takáto sada existuje, tak to by ma nenapadlo :D :D a to sú všetko akože štetce na nechty? kde si to kupovala? normalne v drogerke? a môžem sa opýtať na cenu? tiež by som po niečom takom túžila,...... a myslím, že si sa mohla rozpisať, ja by som si rade prečítal, že kde si k ním prišla ako ktorý sa načo používa a take veci :) ...... a tie kolečka máš od číňanov či normálne drogérka?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, všetky sú na nechty :D rodičia mi ich kúpili, takže neviem kde, ani za koľko, kolečka mi tiež rodičia kúpili, takže s týmto ti nepomôžem :)

      Odstrániť