pondelok 18. júna 2012

Essence - 74 sure azure

Ahojte, prajem pekný, teplý pondelok :)

Dnes bol fajn deň, známky konečne všetky uzatvorili, a máme pokoj! Už iba 12 dní a  všetko sa končí, od septembra nastupujem na tvrdý režim - stredná, a k tomu ešte gymnázium. Ale nevadí, celkom sa teším, aj keď sa trošku obávam aké to bude. Ale to nieje podstatné, podstatné sú teraz tie prázdniny, oddych, slnko, voľno, zážitky a plno ďalších vecí. Keď už spomínam to teplo, tak dnes som sa rozhodla, že si urobím nechtíky, ktoré má schladia. :) Pod názvom "sure azure" sa skrýva nádherná chladná modrá. Možno si predstavíte zimu a chlad, ale aj zároveň krásne čisté nebo bez obláčikov. :) 


Ako som už písala, je to chladná modrá, ktorá pripomína zimu ale aj zároveň nebo bez obláčikov.
Tento lak mám už trošku dlhšie, kupovala som ho, keď bol výpredaj (tento vo výpredaji nebol, ten som kupovala normálne za 1,49€) preto je trošku hustejší, a jeho už trošku menej, ale to nevadí (keď bude ten mega výpredaj tak si kúpim, všetky, ktoré ešte nemám, a možno niektoré aj po dvakrát).
Ináč sa lakoval veľmi dobre, ako každý essence color and go lak. Schne rýchlo, na niektorých nechtoch stačila jedna vrstva, a na niektoré som dala dve vrstvy (podla hrúbky vrstvy). Na prstenníky som dala svetlo modrý kamienok, ako menšie dozdobenie :)




   Tak čo hovoríte? Ako sa vám páčia dnešné nechty? Tiež vás dokážu takéto farby schladiť? :)

Aby som nezabudla, konečne som si dnes kúpila biely lak, ktorý som už strašne dlho nemala, a viete si to predstaviť nemať biely lak? :D ...a k tomu nehovorím, že prednedávnom mi vyschla ešte aj zdobička :D ....Biely lak je Minicolorama - 51 french white. Kúpila som ho v 101 za 1€ :)



                                                  Tak sa majte pekne :) Vaša Baška ♥

6 komentárov:

  1. krásny lak :) aj jeden aj druhý

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten modry je naozaj super, ja mam taky chladny od Gabrielly Salvete, na taketo teplo skvely :) A biely samozrejme nesmie chybat, tiez planujem tento z Minicoloramy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten lak ja ho nazyvam mint je velmi pekny..:)
    Dievcata pozyvam vas na giveaway o kozmeticku tasku od Benefit:

    http://dorota-art.blogspot.sk/2012/06/giveaway-o-kozmeticku-tasku-od-benefit.html

    Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jéééj krásne sú oba, ten od minicolorami tiež mam doma a tiež tejto akcie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) ...jj, a je super, kryje v jednej vrstve ten biely :)

      Odstrániť