streda 20. júna 2012

Essence - limitka Snow white

Ahojte, prajem peknú stredu.
Dnes bol super deň, včera bola klasifikačná, takže žiadne učenie :D - pozeranie filmov a hranie kariet :D ...Po škole som išla do DM-ky kvôli limitke, už tam chodím od minulého pondelka. Ako už ste sa z názvu mohli dozvedieť, tam dnes im prišla a ja ju už mám! A bola som úplne prvá! Ešte som to mala čerstvo rozbalené, vyberala som si rovno z krabice! :) ÁÁÁCH! To je ale radosť. :) :) No! Už vás nebudem napínať a ukážem vám čo som si kúpila :)

z ľava:
01 EVIL QUEEN - 2,19€
03 PRINCE CHARMING - 2,19€
02 THE HUNTSMAN - 2,19€
+ nálepky a pilník - 1,49€ a 1,29€
Spolu- 9,35€ ale teraz v dm-ku si za 100 bodov môžete vytočiť zľavu - 10% 15% 20% 25% ...ja som si ale bohužial vytočila len 10% - ušetrila som 0,94€ (nič moc, ale aspoň niečo)







Ako sa vám páči limitka Snow white? :) Mne veľmi, ostatné laky som ale nechcela kupovať, teraz šetrím na niečo iné ;) Ja som chcela len tieto veci, takže som veľmi rada, že som si ich všetky kúpila :) ..Máte už aj vy niečo z tejto limitky? :)

                                                           S pozdravom Vaša Baška ♥


8 komentárov:

  1. Si sa rozšupla :) Ja mám akurát na nechtoch Dopey-ho a ešte mám doma pilníček, dosť bieda, ale možno sa vrátim ešte po červenú Snehulienku :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hehe, no kúpila som si len to čo som chcela :) Pilník ešte odskúšaný nemám, ale zatial sa mi pekne nanho pozerá :D :D ....ja som rozmýšlala že si ešte niečo pojdem kupiť, ale teraz šporím na niečo iné, takže NIE! :D

      Odstrániť
    2. Baska, som rada, ze ich uz mas!!! A ze sa nemusim chodit kukat na fb, ked som si to zakazala :D krasne su, tesim sa na prispevky a Arvonka, Lak Snow White mi dost pripomenul tvoj multidimension, tak mozno by si mala nahradu :)

      Odstrániť
  2. jééj krásna zbierka, na toppery sa tiež chystám :D zajtra :D sa tak tešíím :)

    OdpovedaťOdstrániť