štvrtok 28. júna 2012

Laurine a Kikine nechty :)

Ahojte, prajem pekný štvrtok.
Zajtra je posledný školský deň. Dostávame vysvedčenie, a potom trošku uplakaná rozlúčka. 
Ako ste už mohli vedieť, dnes som mala lakovať nechty dvom spolužiačkam. Ale jedna dnes do škole neprišla. A teraz ste sa asi pozreli opäť na nadpis, pretože sú tam dve mená.
Keďže je zajtra koniec roka, tak viaceré chceli mať pekné nechty. Nakoniec dnes s nalakovanými nechtami neodišla len Kika, ale aj Laura, Mirka a Dada. Mirkine a Dadine nechty som nestihla odfotiť, takže zajtra cvaknem, a potom urobím príspevok :) ..... Sranda je, že dnes som mala iba biely lak a c´est la vie! ..ešte som mala aj čiernu zdobičku a matný lak a potom podlaky a nadlaky, samozrejme ozdobné kamienky a pásiky (ale to preto, lebo tie som potrebovala na Kikine nechty)  Predstavte si z týchto lakov som každej z tých štyroch urobila iné. S Kikou sme už boli dohodnuté aké jej budem robiť nechty, to nebol problém. Pre mňa to bolo nečakané, že aj Laura, Mirka a Dada budú chcieť urobiť nechty. Takže prišiel na rad mozog a začalo sa rozmýšľať aké nechty im urobím.

Prvá išla Laura (pretože Kika, nebola vtedy v triede, tak som sa pustila do Laurinich)
No povedzte oranžový a biely lak, no čo s ním, a Laura má zajtra biele šaty, tak biely lak, a ako ho dozdobiť? Tak, čierny pásik a čierne gulôčky.

Najprv som naniesla podlak - essence french glam - 02 rose glam.
Nechty som lakovala do polovičky nechtu bielou farbou. Niekde boli potrebné dve vrstvy, niekde stačila len jedna. Biely lak je: minicolorama 51 french white. (minule som si ho kúpila, a už mám skoro len polovičku :D ) Naniesla som čierny pásik so zdobičkou. Na prstenníky som dala čiernu gulôčku. :) Prstenníky som zafixovala fixačným lakom od essence z fruity limitky, na ostatné som dala voňavý nadlak tiež z fruity limitky od essence. A tu je konečný výsledok.


A teraz Kikine nechty. Keďže Kika má zajtra bielo - zlaté šaty, tak jasnou voľbou boli bielo - zlaté nechty!  Kikine nechty sa skvelo lakovali, má nádherný tvar nechtov, taký podlhovastý a má ich krásne dlhé :) ...Na začiatok opäť podlak od essence french glam. Potom taktiež biely lak do polovičky nechtu. Ale, miesto pásikov so zdobičkou ale dávala som pásiky.
S pásikmi to už bola taká menšia "piplačka" . Ale zvládla som to, aj keď nás príšerné otravovali chalani, a presne vtedy, keď som dávala tie pásiky. Išlo nás poraziť! Zase otravovali a mali blbé reči - ako vždy. Našťastie, potom išli všetci chalani vonku, takže konečne bol kľud, a ja som mohla dokončiť pásiky a celkovo aj nechty. Po pásikoch už som len dala na prstenníky zlaté srdiečka. Na koniec som dala na to SOS lak. Normálne by som dala nadlak z fruity limitky ako vždy, ale raz sa mi stalo, že som ho dala na pásik a vyžralo mi to farbu toho pásiku, takže som radšej neriskovala, a dala som na to essence SOS lak. HOTOVO! :)

 

 Tak ako sa vám páčia? Čo hovoríte, pekne som nalakovala nechty spolužiačkam? :)


Ešte na začiatku som spomínala, že som lakovala nechty ešte aj Mirke a Dade, ale tie som neodfotila, takže zajtra foto už budem mať, tak tešte sa na príspevok :)

Ja už na zajtra nechty urobené ;) V sobotu vám ich ukážem ;)


S pozdravom Vaša Baška ♥




8 komentárov:

  1. veru tie druhé sú krásne, a hlavne preto že ich má dlhé a udržiavané, s takými sa vždy dobre pracuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baska, kraaaaaaaaasa!! Nech sa ti splnia sny a toto je velmi dobra priprava na ne! Sikulka si! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kráásne :)...môžeš si otvoriť nechtový salón ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. druhá slečna má opravdu nádherný tvar nehtů! a celkově se ti nehty povedly.. u obou slečen:) určitě jim dnes pěkně ladily:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, Kika, má krásny tvar nechtov :) ...dakujem Luci :)

      Odstrániť