piatok 15. júna 2012

Minicolorama - 93 Pink Graffiti + O.P.I trblič :)

Ahojte, prajem pekný piatok, aj keď verím, že piatok má každý pekný, keďže zajtra konečne víkend! :)

Dnes bol celkom fajn deň v škole. Z výstupnej zo slovenčiny som dostala 1,3 - 3 z diktátu 1 z testu, ale tá trojka z diktátu sa dala čakať, mne diktáty nikdy nešli. Ale! Na koniec roky mi zaokrúhlila 1! Som veľmi veľmi rada :) Vyzerá to tak, že budem vyznamenaná, aj keď mám dvojky :) Čo som veľmi rada, pretože končiť Kvartu čiže ako keby základnú nie s vyznamenaním, to by ma mrzelo.

Ako som včera písala na mojom facebooku tak som včera nenapísala článok, pretože fotky boli hrozne rozmazané a vôbec nevyšli. :/ A sľúbila som vám, že dnes napíšem, a svoj sľub som splnila, tak ideme na to!

V tomto príspevku vám predstavím moju druhú Minicoloramu, a to 93 Pink Graffiti.


 Je to krásna sýta ružová. Lakovala sa veľmi dobre, štetček je akurát a veľmi ľahko sa s ním nanáša na necht. Na plné krytie boli potrebné dve vrstvy, niekomu by možno stačila iba jedna hrubšia, ale ja som dala radšej dve tenšie, pretože keď je hrubšia horšie to schne. Na dozdobenie som použila lak od OPI, z niakej kolekcie Nicole by OPI. V tomto laku sa skrývajú krásne a rôzne veľké trblietky. Je ich tam neúrekom, jedna vrstva bohate stačí. Trblietky sú rôzne farebné- strieborné, ružové, modré, oranžové, žlté, zelené. Myslím si, že každému tento lak by ulahodil :) Každú chvíľu sa na svoje nechty pozerám ako sa krásne ligocu, už sa veľmi teším ako budú zajtra vyzerať na teplom slniečku ;)
Tak už posúdte sami ako sa vám táto kombinácia páči.



                                                                    Lak od OPI


                                    Ešte by som sa chcela pochváliť mojím výtvorom.


Použila som na to dosku, čo sa dáva na písací stôl, ja ju vôbec nepoužívam. Tak som sa rozhodla, prečo si niečo také nevyrobiť? ....Možno si teraz hovoríte, na čo mi to bude. Chcem to na to, že keď budem lakovať niekomu nechty, tak nie po stole, ale po tomto. :) Ako niaku malú reklamu pre mňa... Ale predtým ako to začnem takto používam, chcem dať na to, niaku priesvitnú fóliu abo čo, aby som si to hneď nezašpinila :)

             Prajem pekný zvyšok dňa a užite si víkend - konečne bude teplučko :) ;) Vaša Baška :)


8 komentárov:

  1. krásny blog máš :) a ten lak, strašne mám rada ružové laky asi najviac aj ale tento totálne že wow :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásny blog a tie tvoje recenzie a nechty ;) nemám slov z tvojho blogu tá podložka je až moc pekná na to aby si si na nej lakovala nechty :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne :) som rada, že sa vám páči :) mna to dokáže tak doslova nakopnúť na ďalšie články, ktoré robím z radosťou pre vás, a teší ma, že to niekto číta :) .....hehe, ďakujem, ale tak je robená na to, a keď dám niečo priesvitné na to, tak sa to tak ľahko nazašpini, a keby náhodou áno, tak si urobím novú :D

      Odstrániť