piatok 22. júna 2012

Námornícke nechty ♥

Ahojte, prajem pekný piatok.
Konečne zajtra víkend, aj keď sa už aj tak neučíme. Dnes sme mali v škole besiedku a potom diskotéku. Fú, všetci mokrí ako po sprche :D ...Ale naozaj sa nám to podarilo, rozlúčka, cecha, aj disko ;D No, ale nejdem to naťahovať a prejdem rovno k nechtom.

Predvčerom som mamke robila námornícke nechtíky. Keďže konečne mám biely lak, tak ich mohla urobiť. Ešte dávnejšie, som si ich prvý krát robila. Bola som veľmi prekvapená aké to je jednoduché a tá kotva? som myslela, že to nedokážem a hneď na prvý krát sa mi to podarilo perfektne. A už vtedy som mamke vravela, že jej raz také tiež urobím. Keďže nedávno mamka kúpila z oriflame takú krásnu námornícku tašku, a vonku svieti slnko, tak sa to hodilo. Nejdem už obkecávať celú históriu a prejdem rovno k nechtom. :D ;D
Použila som na to: červený lak z oriflame- biely minicolarama - a tmavo modrý


Postup: Každý nechet okrem prstenníkov nalakujeme červeným lakom, prstenníky nalakujeme tmavo modrým. Tam kde je červený lak, tak s bielym lakom urobíme pásiky. Na prstenníky urobím bielu kotvu. (Môžete to taktiež zmeniť - podklad biely pásiky červené ale ja tom robím naopak, pretože keď som si námornícke nechty robila prvý krát biely lak som nemala len bielu zdobičku)
Tu je aj video ako sa to robí : (tu môžte vidieť aj kombináciu biely lak- červené pásiky)
http://www.youtube.com/watch?v=tO3TCTnBnWo  









                          Ako sa vám páčia dnešné nechtíky? :) Máte radi námornícky štýl? :)

                                                   Prajem pekný víkend :) Vaša Baška ♥



3 komentáre: