pondelok 11. júna 2012

Nový prírastok do rodinky lačikov :)

Ahojte, prajem pekný upršaný pondelok.
Dnes len tak narýchlo, chcela som dnes opäť nechty, ale nepodarilo sa :/ Ale nebojte, zajtra už budú.

Dnešný pondelok, sa celkom dal. Z geografie mi zakrúžkovala dvojku, čo som veľmi rada, pretože som mala medzi dva-tri. Okrem toho, nič významné sa dnes neudialo. Po škole som išla do prvej DM-ky, ktorá je pri kauflande sa pozrieť či už dostali limitku snow white - nie - išla som tam preto najprv, pretože minule mali fruity skôr ako v druhej dm-ke. Potom som išla do mesta, tam tiež nič, že možno v utorok alebo v štvrtok, tak uvidíme. Už sa na ňu naozaj neviem dočkať! Už nech je u mňa! :) ..................Ako ste si už mohli všimnúť v názvu tohto príspevku tak prišla som sem vám ukázať niečo iné. A je to nový lak od essence. Našla som ho za 0,75€ no nezoberiete? :D ...V dm-ke majú takú krabicu, no nieje to krabica, vyzerá to asi tak ako krabice keď sú limitky od essence. No a tam sú niake veci zlacnené ešte z výpredaja, ktorá sa z tovaru vyraďujú, najde sa tam občas aj niečo zo starej limitky a ták..A ja som sa tam prehrabala kúsok a našla som tento lak. Najprv som váhala, niak strašne veľmi ma neočaril, ale tak povedala som si 75 centov, už je tu iba jeden, už ho nikdy nebudú mať, možno sa raz zíde. Tak som ho zobrala! :)



 Ako sa vám páči? Dokáže odolať sedemdesiaťpäť centovému pokušeniu? :D :D A ako sa vám páči tento lak? Nachádza sa aj u vás v zbierke tento lačik? :)


Ja už idem, idem sa ešte naučiť anglinu, popritom kukať farmu, a popri tom lakovať nechty :D A aby som nezabudla nachystať oblečenie na zajtra, lebo sa zajtra v škole fotíme, a bude to naša posledná spoločná fotografia. ...Tak sa majte pekne! ;)

6 komentárov:

  1. pekný lak :) počkaťť ty už končíš gympel? sa mi nejako nezdá

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zaujímavej farby je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekná farba :)

    Inak baby, zapojte sa do GW , tam tiez mozete ziskat lačiky Essence :)
    http://nicimakeupartist.blogspot.sk/2012/06/essence-giweaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mám strašne rada takéto výpredaje v dm-ku :) a tento lak je priam úžasný

    OdpovedaťOdstrániť